Elinstallation Lidkoping

Elinstallation Lidköping: en behörig elektriker snabbt

Kontakta oss direkt när du behöver professionell assistans med säkra elinstallationer i Lidköping.

Med oss behöver du inte oroa dig för onödiga väntetider. Vi schemalägger ditt arbete enligt din kalender och kan ofta utföra det redan samma vecka om så önskas.

Vi tar hand om alla former av elinstallationer, inklusive belysningsinstallationer, modernisering av elcentraler och installation av laddboxar för elbilar med mera. Vårt team av kvalificerade elektriker är redo att hjälpa dig med olika elinstallationer i Lidköping, oavsett om det gäller vardagliga elarbeten eller omfattande projekt i samband med renovering eller nybyggnation.

Säkra elinstallationer i Lidköping

På kort varsel och utan onödig väntetid tar vi hand om alla sorters elinstallationer i Lidköping. Varje arbete utförs till fullo av kvalificerade elektriker. Snabbhet och säkerhet är våra främsta kännetecken och speglar vårt centrala kärnvärde: service. Detta är vad som kännetecknar oss som din lokala elektrikerleverantör.

Vårt åtagande gentemot dig som kund är att erbjuda personlig service och elinstallationer i Lidköping av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, utförda av behöriga yrkesmän.

Elarbeten som kräver kvalificerad elektriker?

Det är klokt att vara försiktig med att försöka utföra elarbeten själv. Du bär alltid det personliga ansvaret för de elinstallationer i Lidköping som du tar på dig själv. Överraskande många elinstallationer kräver tjänster av en auktoriserad elektriker för att vara säkra och för att bli godkända av ditt försäkringsbolag. Att ge sig in i elarbete utan rätt behörighet är inte bara olagligt utan också farligt. Som erfarna elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka typer av elarbeten som inte ska försökas på egen hand. Till exempel är det olämpligt att installera utomhusbelysning om du inte är auktoriserad. Andra exempel på uppdrag som är bäst att lämna till oss inkluderar fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordade vägguttag till jordade och nedgrävning av elkablar. Kontakta oss så löser vi det effektivt. Vi levererar endast säkra elinstallationer i Lidköping. Dessutom erbjuder vi pålitlig rådgivning inför dina projekt.

Vår tjänst inkluderar:

 • Elinstallationer i Lidköping utförda av erfarna elektriker
 • Alltid kvalificerade elektriker
 • Elinstallationer i Lidköping planerade efter din tidsplan
 • Elinstallationer i Lidköping till priset vi överenskommit
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallationer i Lidköping

Vanliga frågor

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Lidköping!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Lidköping som tillsammans gått ihop och startat elektrikerlidköping.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Lidköping.

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Lidköping.

Boka elinstallation i Lidköping

Enkelt att boka en elektriker:

 1. Ring oss på 0510-44 92 00 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Boka elinstallation i Lidköping redan samma vecka!

Alltid bokad elinstallation i Lidköping snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som vi gjort möjlig genom att dra nytta av vår bakgrund som dedikerad eljour. Våra ambitioner på snabb service tillämpas även på planerade elinstallationer.

100 % behöriga elinstallationer i Lidköping

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi tummar aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Lidköping. Som bonus är vi dessutom snabba!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Lidköping som erbjuder tjänster inom alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet och en bred kompetens inom området, och vi har utfört många olika typer av elinstallationer för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är behöriga och auktoriserade elektriker och vi har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra olika typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi har en god kommunikation med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vårt arbete.

Trygga elinstallationer med TEAM Lidköping

När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du räkna med att vi är duktiga, pålitliga och flexibla. Vi har en hög tillgänglighet och vi kan oftast boka in ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tider och priser, så att du vet vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på alla typer av elinstallationer, och vi kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller eluttag, till att byta ut en gammal belysning eller installera smarta hem-system. Vi kan även hjälpa dig med större projekt som att installera el i ett nybyggt hus eller ombyggt kontor. Oavsett vilket elarbete du behöver hjälp med är vi här för att hjälpa dig!

Om du bor i Lidköping och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!